Запажени на 40. Сајму туризма у Београду

25/02/2018 | Вeсти

У Београду је од 22. до 25.фебруара 2018. године одржан јубиларни 40. Међународни сајам туризма, а промоција комплекса Авалског торња била је изузетно запажена. Велику пажњу посетилаца изазвало је представљање новог концепта у предстојећој сезони – промотерке са спелеолошком опремом за адреналинско спуштање низ Авалски торањ.


Све атрактивнији комплекс торња на Авали промовисали смо на штандовима Туристичке организације Србије и Београда, кроз видео и штампани материјал, као и награђивањем најсрећнијих посетилаца сајма бесплатним улазницама за обилазак Видиковца торња. Осим спортских, забавних и угоститељских садржаја који од 2017. године употпуњују посету овој импресивној грађевини, била је ово прилика да се најаве и додатни садржаји који ће бити од нове туристичке сезоне 2018. године. Богатија него свих досадашњих, љубитеље добре музике очекују викенд коцерти, поштоваоце српске традиције продајни базари, а љубитеље адреналина очекује јединствена прилика – спуштање челичним ужадима низ Авалски торањ. Све ове активности, посетиоце и излетнике на Авалском торњу очекује већ овог пролећа.


Најзначајнију манифестацију у земљи и региону отворио је министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, уз присуство председнице Владе Републике Србије Ане Брнабић, градоначелника Београда Синише Малог и министарке туризма Грчке (земље домаћина сајма) Елене Коунтоура.