У недељу 7. Трка уз торањ и ТВ емисија

15/06/2017 | Вeсти

У недељу 18.јуна 2017. на комплексу торња богат спотски и забавни програм. Популарну емисију “Жикина шареница” РТС ће од 9 часова уживо преносити, а само сат касније почиње и традиоционална 7 по реду Трка уз торањ. Чувени водитељ Жика Николић угостиће бројне људе из јавног, друштвеног и политичког живота у зони спорта, тачније на новим спортским теренима.

Спортско – хуманитарна организација “Белграде Роад Руннерс” традиционално организује више атрактивних манифестација од значаја за наш спорт, и већ 30 година у главном граду одржава се манифестација “Куле Београда”, трка уз степеништа највећих пословних зграда (Београђанка, Генеx и сл). Покровитељи Трке уз Авалски торањ су Министарство омладине и спорта и Секретаријат за спорт и омладину Београда, а очекује се учешће великог броја такмичара- атлетичара наших најпознатијих клубова, рекреативаца и гостију из иностранства. Почетак трке предвиђен је у 10 часова.

Напомињемо да аутобус ГСП-а број 400, због радова на поправци пута за Авалу, неће саобраћати током викенда, односно све до 22.јуна.Током извођења радова, повремено се затвара пут, а деоница је регулисана семафорима.