slika5.jpg
slika11.jpg
avala-tower-near-belgrade-1540x755_c.jpg
slika2.jpg
slika1.jpg
slike3.jpg
slika6.jpg
slika8.jpg

ETVesti / Akcije

Obaveštenje gledaocima i TV emiterima: MOGUĆI PREKIDI TV SIGNALA

Poštovani,
     Obaveštavamo vas da na svim emisionim stanicama širom Srbije Javno preduzeće „Emisiona tehnika i veze“ obavlja montaže digitalnih predajnika i repetitora kako bi do 17. juna u celoj Srbiji bila isključena analogna i uključena digitalna televizija. Zbog obimnih radova na instalaciji digitalnih uređaja može doći do povremnih i kratkotrajnih prekida televizijske slike na vašim ekranima.
     Inženjeri i tehničari Emisione tehnike nastoje da obavljaju najznačajnije poslove u kasnim noćnim satima, kada je najmanja gledanost televizijskih programa, ali je neke kratkotrajne prekide nemoguće predvideti i izbeći.
     Unapred vam se izvinjavamo zbog toga i obećavamo da će, kada krajem maja završimo digitalizaciju državne mreže besplatne televizije, građani Srbije imati jednu od najkvalitetnijih državnih mreža za digitalnu televiziju u Svetu koja će im omogućni da mogu da gledaju besplatno najkvalitetnije digitalne programe.
     Posle završetka radova na mreži neophodno je da korisnik ponovo pokrene prvu instalaciju na STB-uređaju i ili TV aparatu.  Savetujemo  da se  koristi automatska pretraga kanala.