Амстердам – IBC 2017.

Од Administrator — У Вести — 3. октобар 2017.

03

окт
2017

И ове године инжењери из ЈП ЕТВ-а су активно учествовали на највећем сајму телекомуникација у Европи – IBC 2017 у Амстердаму .
Небојша Драгић, Даница Живанчевић, Марко Ивановић и Јован Златановић су у Амстердаму имали специфичне задатке из свих области телекомуникација и састали се са реномираним светским произвиђачима.

Посећена је компанија ЈUNIPER, са којима заједнички радимо на новим пројектима. Посећена је лабораторија у којој се пројектују и тестирају нова телекомуникациона решења.

Са компанијом Gates Air дискутовано о производима ITRAPLEX IP LINK MPX и INTRAPLEX LIVELOOK ( аудио мониторинг) и могућностима примене код нас, али могућим бенефитима примене.

Треба рећи да је ова компанија славила 95 година свога постојања и да иновацијама тако дуг временски период унапређује тржиште телекомуникација.

WORLDCAST SYSTEM je компанија која између осталог нуди одлична решења за мониторинг, пре свега мислимо на аудио мониторинг- AUDEMAT. A o њиховим брендовима: кодерима и декодерима треба рећи да да поседују изузетну поузданост и квалитет.

Холандска фирма FUNKE нуди решења пријемних антена ТВ, ФМ, ДАБ сигнала, NETINSIGHT је Шведска компанија која својим NIMBRA производима нуди решења у погледу потпуне изолације сервиса, синхронизације кроз мрежу…

EVERTZ компанија нуди нова решења у погледу play out система – MEDIATOR X, али и са рутерима генерације EXE46T којима може да мониторише грешке и предвиђа алармна стања. KATHREIN је представио нову серију антена и SMART MONITORING систем за надгледање, детектовање и спречавање проблема у антенским системима.

С компанијом је разговарано о новом тестирању HEADEND-a, sa HARMONIKOM o будућој сарадњи и подршци за опрему коју користимо.
TREDESS је представио нову серију репетиртора са знатно бољом графичким интерфејсом, 2WCOM серију кодера и декодера FMCO1 и MM01 и појаснио њихове могућности.

ONE TASTIC је представио предајнике мале снаге DAB+, тј. нашу будућност. Посебно бисмо издвојили компанију TEAM CAST са којима имамо одличну сарадњу и заједно радимо на пројектима нових система и технологија које нас у будућности очекују.

Од многобројних компанија још бих издвојили и посету ATOS-u компанији која нуди систем BNCS који може да надгледа и контролише сву опрему са инсталацијом специфичних интерфејса, затим и AXEL који су представили декодере нове генерације, као и њиховом решењу за мониторинг систем

Оставите одговор

Скорашњи коментари

Нема коментара за приказ.
Датотеке за Преузимање
  • svg Захтев за приступ мултиплексу .XLS
  • svg Cмештај опреме на емисионим станицама .XLS
  • svg Захтев за остале услуге ЈП ЕТВ .XLS
  • svg Захтев за улазак на емисиону станицу .DOC
  • svg Ценовник Услуга .PDF
  • svg Превентивне мере - Пословни партнери .PDF
  • svg Услови за пружање техничких услуга .PDF
Translate »