Авалски торањ добио декоративно осветљење

Од Administrator — У Авала Торањ, Вести — 20. октобар 2018.

20

окт
2018

Министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић и заменик градоначелника Београда Горан Весић пустили су у рад нову декоративну расвету Авалског торња, технички најмодернију, са 45 рефлектора којама се управља компјутерски, и обасјава нашу престоницу у свим бојама.

Расвета

На овом спортско-туристичком комплексу, од сада су посетиоцима доступни додатни садржаји: Музеј емисионе технике, вештачка стена за пењање, село вилењака (дрвене кућице са мостићима) и учионица на отвореном.

Потпредседник Владе и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић истакао је одличан успех у развоју комплекса торња у последње две године, који се огледа у већем броју продатих улазница за 20% у односу на 2017.годину (која је држала рекорд од 2013.године), што је 165.000 продатих улазница од почетка године до сада.

Ово министарство које је и финасирало радове око торња у све три фазе, кроз пројекте развоја туризма у Србији, и надаље ће подржавати развој Авале.

Расвета - Изјава

Заменик градоначелника Горан Весић, овом приликом је похвалио партнерски однос са министарством туризма, и подсетио на учешће града о недавном асфалтирању ове деонице Авалског пута. Весић је додао да ће комплекс торња бити још атрактивнији и посећенији од наредне године, када почиње изградња ски стазе.

Сви садржаји су бесплатни и у употреби посетиоцима у току радног времена Авалског торња.

Изглед декоративне расвете торња и светлосни спектакл над Београдом

Оставите одговор

Датотеке за Преузимање
  • svg Захтев за приступ мултиплексу .XLS
  • svg Cмештај опреме на емисионим станицама .XLS
  • svg Захтев за остале услуге ЈП ЕТВ .XLS
  • svg Захтев за улазак на емисиону станицу .DOC
  • svg Ценовник Услуга .PDF
  • svg Превентивне мере - Пословни партнери .PDF
  • svg Услови за пружање техничких услуга .PDF
Translate »