Дневни лист Блиц о торњу

Од Administrator — У Авала Торањ, Вести — 23. мај 2017.

23

мај
2017

Дневни лист “Блиц” 22.5.2017. године о новим садржајима на Авалском торњу.
Радови на уређењу комплекса око Авалског торња, који су почели пре неколико месеци, приводе се крају, а обриси нових садржаја већ су видљиви.

На простору испред Авалског торња, радници приводе крају изградњу нових спортских терена, теретана на отвореном, лифта за особе са колицима (инвалиде и децу) и уређење пословног простора.

Пре месец дана отворена је сувенирница ТОС-а и Авала кафе, измештена је благајна, постављен банкомат-мењачница, а нови дечији парк такође је у функцији.

Како тврди ПР Авалског торња, Јелена Гајић, ово је највећа инвестиција на Авалском торњу у циљу унапређења туристичке сезоне до сада, укључујући и нови и стари торањ.

Комплетне радове финансира Министарство трговине, туризма и телекомуникација кроз пројекте развоја туризма у Србији. Спортски терени и теретана на отвореном биће у функцији већ до краја маја месеца, а током јуна и остали садржаји

Током једног викенда, у шпицу сезоне, на видиковац-терасу, која се налази на 122. метру, попне се до 3.000 људи. Просечна годишња посета је више од 150.000 посетилаца. Очигледно је реч о великом интересовању, што говори о оправданости радова.

извор: http://www.blic.rs/vesti/beograd/novi-sadrzaji-na-avalskom-tornju-uskoro-zabava-za-najmlade-ali-i-sportiste/v0z6n0p

Оставите одговор

Скорашњи коментари

Нема коментара за приказ.
Датотеке за Преузимање
  • svg Захтев за приступ мултиплексу .XLS
  • svg Cмештај опреме на емисионим станицама .XLS
  • svg Захтев за остале услуге ЈП ЕТВ .XLS
  • svg Захтев за улазак на емисиону станицу .DOC
  • svg Ценовник Услуга .PDF
  • svg Превентивне мере - Пословни партнери .PDF
  • svg Услови за пружање техничких услуга .PDF
Translate »