You are currently viewing Други програмски пакет поново активан

Други програмски пакет поново активан

Обавештавамо вас да је ЈП ЕТВ поново почело са емитовањем програма локалних и регионалних телевизија у другом програмском пакету-мултиплексу. Програми тих телевизија ће се у прелазном периоду емитовати паралалено и у  првом и другом мултиплексу до 30. септембра ове године.

Од 1. октобра ове године емитовање ових телевизија ће се наставити само у другом мултиплексу. Информације о каналима на којима се емитује други програмски пакет можете пронаћи на нашем Инфо каналу као и на нашем сајту на страници https://etv.rs/infrastruktura/mape-tv-pokrivenosti/.

На овај начин омогућиће се емитовање нових телевизијских програма које очекујемо након завршетка конкурса који је расписала Регулаторна агенција за електронске медије.

Молимо гледаоце да изврше нову претрагу и меморисање канала у наредном периоду како би ова промена у емитовању прошла са што мање проблема.

У случају потребе за било каквим додатним информацијама и инструкцијама, на располагању вам је Позивни центар који је дежуран 24 сата, 7 дана у недељи, који можете контактирати на број телефона 011 2544-358.