ЕТВ добитник сертификата „Family Friendly Enterprise“

Од Djurdjina Zbiljić У Вести

03

јун
2024

Са поносом вас обавештавамо да је наша компанија добила престижни сертификат „Family Friendly Enterprise“,који препознаје нашу посвећеност стварању радног окружења између пословних и породичних обавеза наших запослених.

Додела сертификата „Family Friendly Enterprise“ одржана је 31.05.2024.године, а догађај је окупио компаније и стручњаке из различитих сектора који су посвећени унапређењу услова рада и пружању подршке запосленима у њиховим породичним обавезама. Ово признање потврђује нашу контнуирану посвећеност у пружању флексибилних радних аранжмана, одсуства за родитељство, подршке за бригу о деци и других погодности које омогућавају нашим запосленима да ефикасно балансирају професионалне и приватне обавезе.

Наша компанија верује да је задовољан запосленик кључ  успеха, те континуирано радимо на имплементацији и унапређењу политика које пружају подршку нашим запосленима и њиховим породицама. Ово признање је додатна мотивација за нас да наставимо са напорима на унапређењу радног окружења и пружања оптималних услова за рад и живот наших запослених.

Хвала свим нашим запосленима чији труд, посвећеност и повратне информације доприносе нашем успеху. Заједно стварамо радно место које вреднује и подржава породичне вредности.

Ваше ЈП Емисиона техника и везе

Оставите одговор

Translate »