Ин Мемориам – Бранко Гогић

Од Administrator — У Вести — 11. април 2022.

11

апр
2022

Затечени смо и дубоко ганути због изненадне смрти Бранка Гогића, в.д. директора нашег предузећа, који је трагично изгубио живот 10. априла у саобраћајној несрећи код Ражња. Посебно изражавамо искрено саучешће и саосећање породици и родбини због ненадокнадивог губитка који нас је све потресао.

Бранко Гогић је на чело ЈП „Емисиона техника и везе“ дошао крајем 2014. године. Одмах након ступања на функцију в.д. директора предузећа, суочио се са огромним изазовом, да се у кратком року спроведе набавка опреме, доврши изградња неопходне инфраструктуре и изврши прелазак са аналогног на дигитално емитовање телевизијског програма. Под његовим руководством, сталним обиласком градилишта, хиљадама пређених километара, цео процес је завршен у незабележено кратком року, што је био изузетан успех. Његова неисцрпна енергија нас је мотивисала да сви пружимо свој максимум и допринесемо успешном завршетку овог најважнијег капиталног пројекта нашег предузећа.

За време његовог мандата, Авалски торањ је од обичног телекомуникационог објекта, постао једна од најзначајнијих туристичких дестинација Београда. Спортско рекреативни комплекс са теренима за фудбал и кошарку, справама за вежбање и играоницама за децу, са ресторанима, сувенирницама и видиковцем, учинили су Авалски торањ омиљеним излетиштем и туристичком атракцијом. Декоративна расвета, уграђена на торњу, даје додатни естетски доживљај ноћу.

Још много пројеката је успешно реализовано за време руковођења Бранка Гогића: покренута је тестна мрежа за дигитално емитовање радио програма у DAB+ технологији, обновљен је део мреже за емитовање радио програма Јавних медијских сервиса Србије и Војводине у FM технологији, покренут је трећи комерцијални пакет ТВ програма који се пласира у сарадњи са Телекомом Србије, изграђено је неколико нових капиталних емисионих станица међу којима су најважнији онај у Сомбору и Кикинди, комплетно је обновљено преко 70% свих емисионих локација, на свим важнијим емисионим станицама обезбеђено је агрегатско и непрекидно напајање, пословање предузећа је уређено и доведено на највиши ниво увођењем шест ISO стандарда и још много других.

Његова дела ће остати вечно, као инспирација и заоставштина свима нама, да наставимо путем развоја предузећа који је трасирао.

Колектив Јавног предузећа „Емисиона техника и везе“

Скорашњи коментари

Нема коментара за приказ.
Датотеке за Преузимање
  • svg Захтев за приступ мултиплексу .XLS
  • svg Cмештај опреме на емисионим станицама .XLS
  • svg Захтев за остале услуге ЈП ЕТВ .XLS
  • svg Захтев за улазак на емисиону станицу .DOC
  • svg Ценовник Услуга .PDF
  • svg Превентивне мере - Пословни партнери .PDF
  • svg Услови за пружање техничких услуга .PDF
Translate »