Подршка запосленима кроз солидарну помоћ и брига о животним околностима

Од Djurdjina Zbiljić У Вести

25

јун
2024

ЈП Емисиона техника и везе је предузеће које се максимално труди да води бригу о својим запосленима у сваком погледу. Ова фирма настоји да својим радницима обезбеди подршку не само у професионалном, већ и у личном животу.

До сада је у 2024. години, на име солидарне помоћи са припадајућим порезом, запосленима ЕТВ-а исплаћено укупно 2.202.741,55 динара, док је у претходне две године (за период од 2022. године до данас) исплаћено укупно 7.160.950,02 динара за 66 запослених. Од почетка ове године средства су расподељена међу 16 запослених, што сведочи о озбиљности и посвећености предузећа да својим радницима пружи неопходну финансијску подршку у тренуцима када им је она најпотребнија. Солидарна помоћ исплаћена је за петоро запослених по основу рођења детета, као и запосленима због елементарних непогода, по основу тежих и дужих болести као и због смрти члана уже породице.

ЕТВ је фирма која разуме да живот носи разне изазове и да је подршка послодавца у таквим ситуацијама од кључне важности. Запосленима се пружају одређене олакшице и слободно одсуство када се суочавају са животним околностима попут хаварије у стану, реновирања, пресељења, као и било којим видом бриге о деци. Овакав приступ омогућава запосленима да лакше балансирају између професионалних обавеза и приватног живота, што доприноси њиховом општем задовољству и продуктивности.

Предузеће такође обележава све важне јубилеје и животне прекретнице својих радника, пружајући им на тај начин додатну мотивацију и осећај вредности унутар организације. Све ове мере су део стратегије ЕТВ-а да створи радну средину у којој се запослени осећају цењено и подржано. Тим поводом је ове године додељена 51 плакета у име јубиларних награда, за 10, 20, 30, 35 и 40 година радног стажа.

У будућности, ЈП Емисиона техника и везе наставиће да ради на унапређењу услова рада и добробити својих запослених, трудећи се да им обезбеди адекватну подршку у свим аспектима живота. У то име ове године је исплаћено 2.057.647,90 динара поводом јубиларних награда за деветоро запослених, а у периоду од 2022. до данас укупно 9.801.301,83 динара за 54 запослена. Оваква посвећеност бриге о људима је основа на којој ЕТВ гради свој успех и репутацију као одговорaн и поуздан послодавац.

Оставите одговор

Translate »