Посета студената Саобраћајног факултета ЕТВ-у

Од Administrator У Вести

24

јун
2023

У оквиру сарадње са високошколским установама у Србији, дана 22.06.2023, ЈП Емисиону технику и везе је посетила група студената Саобраћајног факултета у Београду – смер Телекомуникације, а у пратњи проф. др. Андреје Самчовић. Посета је обављена у просторијама Терминала и НОЦ-а ЈП ЕТВ у Кошутњаку.

За време посете је одржана презентација на којој су студенти упознати са компанијом ЈП Емисиона техника и везе, као и основне делатности којима се предузеће бави. У оквиру презентације је одржано и предавање уз које су студенти уживо могли да виде head end опрему и техничка решења која ЕТВ примењује у својим технолошким процесима. Упознати су са процесима у Надзорно оперативном центру као и са NMS-овима који се користе за контролу и управљање процесима и опремом.

Посету је својим присуством увеличао директор ЈП ЕТВ дипл. инг. Сава Савић који се обратио студентима пригодним говором, наглашавајући при томе важност сарадње ЈП ЕТВ и високошколских установа, као и могућности које ЈП ЕТВ, као предузеће, отвара младим високообразовним кадровима за почетак, али и наставак професионалне каријере.

Оставите одговор

Translate »