ПРОСЛАВА 14. РОЂЕНДАНА АВАЛСКОГ ТОРЊА

Од Djurdjina Zbiljić У Вести

22

апр
2024

На комплексу Авалског торња у недељу 21. априла, обележен је 14. рођендан Авалског торња, дан када је свечано реконструисан и отворен један од најважнијих телекомуникационих торњева и водећи туристички симбол Београда и Србије. Претходне године забележен је рекордни број посетилаца, уз раст прихода од продаје улазница од 22,42%.

Тим поводом директор, ЈП ЕТВ господин Сава Савић, уручио је плакете и захвалнице запосленима поводом јубиларне награде коју су остварили својим дугогодишњим радом и залагањем у ЈП ЕТВ-у. Вредност једне компаније огледа се у њеним запосленима, а обавеза сваког квалитетног менаџмента је да то препозна и уважи. Тако је за ову намену у буџету за 2023. и 2024. годину издвојено укупно 12,3 милиона динара за 53 запослена који су остварили право на јубиларну награду.

Ово је још један показатељ успешног пословања ЈП ЕТВ-а које је у 2023. години после низа година пословања у отежаним условима са губитком, остварило пословни добитак у износу од 23,99 милиона динара, уз забележену нето добит у износу од 48,87 милиона динара.

У име ЈП ЕТВ-а, желимо да изразимо захвалносз запосленима за дугогодишњи рад и посвећеност у нашој компанији. Ваша преданост и професионализам су кључни за наш успех.

Оставите одговор

Translate »