Сaoпштење за јавност

Од Administrator — У Вести — 22. мај 2018.

22

мај
2018

У жељи да широка и стручна јавност буду тачно информисане, ЈП Емисиона техника и везе, поводом недавног гашења сигнала Канал 9 Нови Сад, издаје следеће

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Једини разлог за гашење сигнала ТВ Канала 9 Нови Сад је нагомилани дуг за пружену услугу ЈП Емисиона техника и везе  (ЕТВ) у износу од  2.450.917.53 динара, који годину дана поред молби и позива није плаћен.

Оваква одлука ЈП Емисиона техника и везе представља законску обавезу предузећа и примењује се без икакве селекције.  Напомињемо да никаквог налога за гашење Канала 9 није било, а посебно је неукусно помињати као разлог догађаје од пре неколико година, којих се нико не сећа и због којих нико није трпео никакве последице.

Такође овом приликом истичемо да нам није познато шта раде друге установе, од пореских до судских, нити наше предузеће има било какве везе са њиховим деловањем.

Сем искључиво законских, разлоге не треба тражити ни у једној другој сфери. У обостраном интересу, и нашем и интересу наших корисника, је да у свакодневној комуникацији превазиђемо проблеме њихове неликвидности. И пре него што смо сазнали за штрајк госпође Павловић, директорке ТВ Канала 9, одлучили смо да овој телевизији понудимо да своје обавезе испуни у 24 месечне рате, и данас смо то учинили.

Приспеле обвезе се морају измирити, што представља, помињемо још једном, законску обавезу, али рачунамо да ова понуда треба да буде основа решења тренутне ситуације и разлог за престанак штрајка госпође Павловић. Да опростимо дуг не можемо, али рачунамо да ова понуда може да буде и добар разлог за престанак штрајка.

У складу са понудом сигнал Канала 9 ће бити одмах пуштен.

в.д. директор

Бранко Гогић

Оставите одговор

Скорашњи коментари

Нема коментара за приказ.
Датотеке за Преузимање
  • svg Захтев за приступ мултиплексу .XLS
  • svg Cмештај опреме на емисионим станицама .XLS
  • svg Захтев за остале услуге ЈП ЕТВ .XLS
  • svg Захтев за улазак на емисиону станицу .DOC
  • svg Ценовник Услуга .PDF
  • svg Превентивне мере - Пословни партнери .PDF
  • svg Услови за пружање техничких услуга .PDF
Translate »