Успешно продужење важења сертификата система менаџмента

Од Administrator — У Вести — 4. јануар 2021.

04

јан
2021

Након екстерне надзорне и ресертификационе провере система менаџмента окончане 28. и 29.12.2020. године, ЈП „Емисиона техника и везе“ је успешно спровела и обезбедила продужење важења сертификата за системе менаџмента квалитетом (на основама захтева стандарда ISO 9001:2015), услугама (на основама захтева стандарда ISO 20000-1:2011), здрављем и безбедношћу (на основама захтева стандарда ISO 45001:2018), енергијом (на основама захтева стандарда ISO 50001:2011) и ресертификацију система менаџмента безбедношћу информација (на основама захтева стандарда ISO 27001:2014) и животном средином (на основама захтева стандарда ISO 14001:2015).

У условима примене мера и превентивних мера за спречавање ширења заразе вирусом COVID 19, екстерна надзорна провера је спроведена у највећој мери даљинским путем, и у дужем временском периоду пре формалног завршетка провере, у виду упитника и достављања неопходне документације и података као и интервјуа којима су надлежни представници руководства и менаџери за одређене системе менаџмента, и координатор за системе менаџмента обезбедили сертификационом телу све неопходне доказе о функционисању и примени захтева система менаџмента.

Успешним продужењем важења сертификата и ресертификацијом примењених система менаџмента запослени и руководство ЈП „Емисиона техника и везе“ су још једном, као и претходних година, показали и доказали способност и спремност да радне процесе планирају, организују и спроводе по највишим стандардима пословања.

Оставите одговор

Скорашњи коментари

Нема коментара за приказ.
Датотеке за Преузимање
  • svg Захтев за приступ мултиплексу .XLS
  • svg Cмештај опреме на емисионим станицама .XLS
  • svg Захтев за остале услуге ЈП ЕТВ .XLS
  • svg Захтев за улазак на емисиону станицу .DOC
  • svg Ценовник Услуга .PDF
  • svg Превентивне мере - Пословни партнери .PDF
  • svg Услови за пружање техничких услуга .PDF
Translate »