Види Србију са Авалског торња и испод њега

Од Administrator — У Авала Торањ, Вести — 2. јун 2018.

02

јун
2018

Караван Туристичке организације Србије “Види Србију” које моменте ћеш памтити овог лета, започео је своју промитвну летњу кампању испод симбола Београда, са платоа Авалског торња.

Туристичке организације из градова у Србији на промотивном догађају на Авали своју дестинацију представили су се на 40 пултова и културно-уметничким програмом на бини.

Свечаности су присуствовали и министар трговине туризма и телекомуникација Расим Љајић, који је истакао да држава у овој години наставља са развојем и улагањем у нове туристичке потенцијале и обнавља старе, као и са кампањом за доделу бесплатних ваучера за одмор у Србији.

Он је овом приликом додао да ће поред досадашњих улагања од стране министарства, ускоро наставити са развојем новитета на комплексу торња на Авали, пре свега у још бољу осветљеност престоничког симбола који поздравља све госте Београда приликом уласка у наш град са свих страна.

Основ за финансијску подршку су свакако и резултати који показују 35,5% већу посећеност торња од почетка ове године, него у првих пет месеци 2017.године, која се сматра рекордном у претходне четири.

Директорка Туристичке организације Србије, Марија Лабовић најавила је почетак промотивне кампање „Види Србију“ – које моменте ћеш памтити овог лета који има за циљ да у предстојећем летњем периоду позива домаће госте да свој летњи одмор или његов део проведу на дестинацијама широм Србије.

ТОС

Караван већ 8.јуна наставља пут Врњачке Бање, а 22.јуна је поново у Београду, на Тргу Републике. Са Авале је 2.јуна одзвањала труба са Златибора, фолклорни асамбли из Србије, а посетицима је био приређен и бесплатан концерт Биље Крстић.

Народно коло

Оставите одговор

Датотеке за Преузимање
  • svg Захтев за приступ мултиплексу .XLS
  • svg Cмештај опреме на емисионим станицама .XLS
  • svg Захтев за остале услуге ЈП ЕТВ .XLS
  • svg Захтев за улазак на емисиону станицу .DOC
  • svg Ценовник Услуга .PDF
  • svg Превентивне мере - Пословни партнери .PDF
  • svg Услови за пружање техничких услуга .PDF
Translate »