Више од хиљаду посетилаца уживало на Авали

Од Administrator — У Авала Торањ, Вести — 25. децембар 2017.

25

дец
2017

Предновогодишњу забаву за најмлађе на комплексу Авалског торња посетило је по сунчаном дану више од хиљаду посетилаца. Поред играонице, дискотеке и креативног кутка, деца су учествовала и у „Потрази за благом“, која је организована у близини торња.

Кроз ову интересантну и узбудљиву игру децу су водили аниматори, који су им помогли и да прошире своја знања о заштити животне средине. Деца су имала прилику да уживо виде и егзотичне животиње змије, гуштере, тарантуле које су донете из јавног акваријума.

Наравно, главни актер забаве је био Деда Мраз, који се сликао са децом поред јелке испод самог торња. Док су се деца забављају и уживала у бесплатним сокићима и грицкалицама, родитељи су се опуштали у шетњи и лепом амбијенту Авала кафеа и Етно продавнице.

Изузетно ми је драго што је, иако није сезона, више од хиљаду наших суграђана и туриста данас уживало на Авали, јер иза нас је година у којој смо забележили највећу посећеност у последње четири године – више од 200.000 посетилаца. Зато ћемо се и даље трудити да максимално искористимо све новоизграђене капацитете у комплексу. Током целе године организоваћемо програме за целу породицу, који ће посетиоцима обогатити и улепшати време проведено на најлепшем београдском излетишту, закључила је Јелена Гајић из ЈП Емисиона техника и везе.

 

Оставите одговор

Датотеке за Преузимање
  • svg Захтев за приступ мултиплексу .XLS
  • svg Cмештај опреме на емисионим станицама .XLS
  • svg Захтев за остале услуге ЈП ЕТВ .XLS
  • svg Захтев за улазак на емисиону станицу .DOC
  • svg Ценовник Услуга .PDF
  • svg Превентивне мере - Пословни партнери .PDF
  • svg Услови за пружање техничких услуга .PDF
Translate »