Запажени на 40. Сајму туризма у Београду

Од Administrator — У Вести — 30. јануар 2018.

30

јан
2018

У Београду је од 22. до 25.фебруара 2018. године одржан јубиларни 40. Међународни сајам туризма, а промоција комплекса Авалског торња била је изузетно запажена.

Велику пажњу посетилаца изазвало је представљање новог концепта у предстојећој сезони – промотерке са спелеолошком опремом за адреналинско спуштање низ Авалски торањ.

Сајам - Промотерке

Све атрактивнији комплекс торња на Авали промовисали смо на штандовима Туристичке организације Србије и Београда, кроз видео и штампани материјал, као и награђивањем најсрећнијих посетилаца сајма бесплатним улазницама за обилазак Видиковца торња.

Осим спортских, забавних и угоститељских садржаја који од 2017. године употпуњују посету овој импресивној грађевини, била је ово прилика да се најаве и додатни садржаји који ће бити од нове туристичке сезоне 2018. године.

Богатија него свих досадашњих, љубитеље добре музике очекују викенд коцерти, поштоваоце српске традиције продајни базари, а љубитеље адреналина очекује јединствена прилика – спуштање челичним ужадима низ Авалски торањ. Све ове активности, посетиоце и излетнике на Авалском торњу очекује већ овог пролећа.

Најзначајнију манифестацију у земљи и региону отворио је министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, уз присуство председнице Владе Републике Србије Ане Брнабић, градоначелника Београда Синише Малог и министарке туризма Грчке (земље домаћина сајма) Елене Коунтоура.

Сајам - Љјић

Оставите одговор

Скорашњи коментари

Нема коментара за приказ.
Датотеке за Преузимање
  • svg Захтев за приступ мултиплексу .XLS
  • svg Cмештај опреме на емисионим станицама .XLS
  • svg Захтев за остале услуге ЈП ЕТВ .XLS
  • svg Захтев за улазак на емисиону станицу .DOC
  • svg Ценовник Услуга .PDF
  • svg Превентивне мере - Пословни партнери .PDF
  • svg Услови за пружање техничких услуга .PDF
Translate »